Trainingen

volgende trainingen en workshops

Werk jij vaak met jonge kinderen of hun leraren?

Waarin wil jij het komend jaar het meest groeien als leerkracht of trainer? Kunnen wij je voeden bij de persoonlijke groei die je nodig hebt om stralend voor een groep te staan? Wat is er nodig om de beste versie van jezelf te worden? Lotus-training is er voor jou!

Focus Training

De “Focus training” is een aaneengesloten reeks trainingen van Lotus die een basis legt om als leraar vanuit wijsheid te kunnen handelen in je eigen vakgebied. Het doel van de training is het actief ontwikkelen van empathische en altruïstische kwaliteiten (21-st century skills), zodat een positieve impuls geboden kan worden aan de uitdagingen van de hedendaagse maatschappij. ‘Welke rol kan ik richting de toekomst pakken?’ De training is gericht op zelfbewustwording en vergroot het relationeel bewustzijn. lees meer

Train de trainer

De training in de reeks “Train de trainer” zijn gericht op trainers en docenten die vaardigheden en theorie aangereikt krijgen om zelf te doceren in het onderwerp van de training. Deze reeks trainingen wordt gegeven door gerenomeerde internationale trainers met een uniek expertise en decennialange ervaring in hun vakgebied.
Ze worden nergens anders in de wereld aangeboden. Deze trainingen hebben een hoog niveau en zijn uniek qua inhoud en vorm. De trainingen zijn gericht op mensen die ervaring hebben met het geven van les of training. Voor deze trainingen in de reeks train de trainer is tevens voorkennis vereist en een actieve open-houdening.
Drama en expressie
Dans; in je element!
Neohumanistische Filosofie

Ouderschapstrainingen

Een aantal trainingen om ouders van nu handvaten en meer begrip te geven over de processen waarmee hun jonge kinderen worstelen tijdens het opgroeien. Wat zijn de verschillen tussen hoe u en een jong kind de wereld waarneemt. Wanneer wordt het vermogen tot ….. ontwikkeld;  en hoe kan ik mijn kind daarbij het beste ondersteunen? Veel vragen van u zullen in deze trainingen behandeld worden; en belicht vanuit een nieuw humanistisch perspectief.